3000 TL altı bluetooth hoparlörler

featured

Müzik ruhun gıdasıdır. Evet müzik olmayan ev artık yok gibi, biz de sizler için 3000 TL altı Bluetoth Hoparlörleri inceledik.

Listemizin ilk sırasında Grendik Band Bt Hoparlör yer alıyor.

Grundig Band Bt Hoparlör

Şık bir tasarıma sahip olan Grundig Band, tam 8 saat çalma süresine sahip olması ile uzun süre kablosuz müzik keyfini çıkaracaksınız.

Bu ürünü ön plana çıkaran diğer bir artı özelliği ise mevcut bulunan radyo. Digital bir ekrana sahip bu radyo ile ister kendi müzik arşivinizi, isterseniz yerel radyo kanalarının birini seçerek müzik dinleyebileceksiniz. DAB+/FM özelliği ile en iyi radyo kanalını tarayarak siz etkilenmeden yeni kanal üzerinden dinlediğiniz radyo frekansını ayarlayabilme özeliğine sahip. Ses gücü olarak 5W çıkış sağlayan Grundig Band, tok bir ses sağlıyor. Güçlü bas sistemi sayesinde müzik kulağınıza daha güzel gelecek.

Xiaomi S28D 5W

Müziğim hep yanımda olsun, suya da dayanıklı olsun diyorsanız tam size göre bir hoparlör.

Kendisi o kadar ufak ki cebinizde rahatça taşıyabileceksiniz. 200 gram ağırlığı ile çok rahat taşıma olanağı sağlıyor. 10 saate varan uzun ömürlü pili ile şarj derdiniz kalmayacak. IP67 Sertifikalı, yani toza ve suya karşı bir süre dayanıklı. Dış yüzeyi kaliteli bir his veriyor. Akıllı ses dengeleme sistemi ile, ses seviyesi müziğin unsuruna göre otomatik olarak değişiyor.

Tam şarj olma süresi 3 saat. Ses gücü olarak 5W çıkışa sahip.

Grundig GSB 150 SE Storm Cloud

Arçelik gurubuna dahil olduktan sonra, büyük inavasyon geçiren Guring, kaliteli ürünleri ile ön plana çıkmaya devam ediyor. Bu model şık bir tasarıma sahip, her ortama uygun olarak tasarlanmış diyebiliriz. Toplamda 6W RMS ses çıkış gücüne sahip 4 adet hoparlör var. Çift taraflı ses verebiliyor.

Bluetooth 4 ie 10 metreye kadar kapsama alanı ile rahatça müzik dinleme imkânı veriyor. Konferans görüşmeye uygun olan bu model ile cep telefonu çağrılarına cevap verebilirsiniz. Kullanım süresi olarak 8 saat belirtilmiş, bu ideal bir aralık diyebiliriz. Tam şarj olma süresi ise 3 saat.

JBL Go3

JBL Go 3 ECO Taşınabilir Bluetooth Hoparlör

Çevre dostu tasarımı, canlı renkleri ve şaşırtıcı derecede zengin JBL Original Pro Sound ses kalitesine sahip bir cihaz. Eco tasarımı işlenmiş plastik kullanımını azaltılarak karbon ayak izinin azalmasına yardımcı olmuş. JBL Go 3 ECO, IP67 suya ve toza dayanıklı gövde yapısıyla her ortamda müzik keyfinize devam etmenize olanak veriyor.

JBL Pro Sound, Go 3 ECO’ nun ultra kompakt boyutundan şaşırtıcı derecede yüksek ses ve güçlü bas’a sahip. JBL Go 3 ECO’nun ultra taşınabilir tasarımı en yeni stillerle mükemmel uyum sağlar. Renkli kumaşları ve etkileyici ayrıntıları ile güzel bir görünüme sahip. JBL Go 3 ECO IP67 standartlı. Suya ve toza dayanıklıdır, böylece hoparlörünüzü her yere götürebilirsiniz. JBL Go 3 ECO, tek bir şarjla 5 saate kadar oynatma süresi sağlar. Ses çıkış gücü ise 4,2W RMS

JBL Go Essential

Jbl Go Essentıal Bluetooth Hoparlör

JBL Go Essential, ultra kompakt, taşınabilir bir Bluetooth hoparlördür. 5 saate kadar JBL Orijinal Pro Sound için Bluetooth üzerinden müzik akışı olanağı tanır. IPX7 su geçirmez tasarımına sahiptir. Üç farklı renk seçeneği bulunuyor.

Ses çıkış gücü ise 3W RMS ile incelediklerimiz arasında en düşük seviyede olduğunu gözlemledik. Ama bu değer sizi yanıltamasın fiyatına göre çıkış gücü yeterli seviyede diyebiliriz. JBL Go Essential dış gövdesi kaliteli materyalden yapılmış ve şık bir görünüme sahip. Toplam ağırlığı 180 gram olması sayesinde onu yanınızdan ayırmayacaksınız.

Anker Soundcore 2

Bu ses canavarı 24 saat boyunca size müziksiz bırakmayacak 

İyileştirilmiş basla çift hoparlör 12W ses sağlar. Gelişmiş dijital sinyal işlemcisi, herhangi bir ses düzeyinde düşük distorsiyon ve derin bası aynı düzeyde kalmasını sağlıyor. IPX7 koruması bulunan cihaz toz ve sıvılardan koruyor. Özel bas yükseltme teknolojisi ile , düşük frekansları artırarak ritmi daha da güçlendiriyor. Büyük stereo ses için tek bir cihaz aracılığıyla iki SoundCore 2 (Güncellenmiş Sürüm)

hoparlörünü eşleştirebilirsiniz. 24 saat / 500 şarkılık çalma süresi, gün boyunca ve gece boyunca dinleyebileceğiniz anlamına geliyor. Hemen not edelim: Çalma süresi ses düzeyine ve ses içeriğine göre değişir. Ses çıkış gücü ise 2x 6W toplamda 12W Bluetooth 5 teknolojisi ile 20 metreye kadar dinlemenize olanak sağlar.

Xiaomi Mi Portable Bluetooth Speaker

Çin markası olan Xiaomi, yeni farklı ürünleri ile ön plana çıkıyor. Bu model için ise tasarımı olarak şık bir model ile karşımızda diyebiliriz. Tuş entegresi kendi rengi ile aynı olması artısı olmuş. Yanınızda taşırken ön plana çıkacağınıza emin olabilirsiniz.

Entegre mikrofonu ile görüşmelerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. Cihazda bulunan Bluetooth 5 teknolojisi ile daha kesintisiz bağlantı ve daha iyi kapsama alanı için en yeni bağlantı seçeneği sunuyor. 20 metreye kadar kesintisiz bir müzik deneyimi

yaşayacaksınız. IPX7 koruması bulunan cihaz toz ve sıvılardan koruyor. 13 saat çalma süreside ideal seviyenin üstünde diyebiliriz. Ses çıkış gücü ise toplamda 16W

LG PH1 Yeni Nesil LED

Kendinizi mini bir uzay üstünde hissedeceksiniz. Teknoloji alanında öncü olarak hizmet veren LG şirketi, tüm dünyada birçok insanın en çok tercih ettiği markalar arasında yer alıyor. Markanın yüksek kaliteye sahip malzemeler ile ürettiği ürünleri hem şık ve sade tasarımları hem de işlevsel özellikleri ile dikkat çekiyorlar.

Markanın üretimi olan LG PH1 yeni nesil LED ışıklı Bluetooth Speaker, tasarımı ile dikkat çekiyor.

Taşınabilir Bluetooth hoparlör olan LG PH1 yeni nesil LED ışıklı Bluetooth Speaker, sahip olduğu özelliklerin yanında boyutu ile de kullanıcıların tercihi olmayı başaran ürünler arasında yer alıyor. Micro USB girişine sahip olan LG marka taşınabilir hoparlör bu sayede başka cihazlar ile de kolaylıkla bağlantı sağlayabiliyor. Dahili batarya ile çalışan LG PH1 yeni nesil LED ışıklı Bluetooth Speaker, tam şarj edildiği zaman güçlü bataryası sayesinde 3 saat kesintisiz bir şekilde çalışabiliyor. Üzerinde yer alan telefon tuşu sayesinde telefon ile görüşme yapılmasına olanak sağlayan LG PH1 yeni nesil LED ışıklı Bluetooth Speaker, birçok komutu üzerinde yer alan tuşlar sayesinde rahatlıkla uygulayabiliyor. Bu özellikleri ile kullanıcısına avantajlı bir kullanım sunan LG Bluetooth hoparlör, bünyesinde bir adet dahili mikrofon bulunduruyor.

Grundig Solo

Kendisi küçük ama 20 saat oynatma süresi ile ön plana çıkıyor. IPX5 koruması bulunan cihaz toz ve sıvılardan koruma sağlıyor. Kırmızı, Mavi ve Siyah olmak üzere 3 farklı renk seçeneği mevcut. Cihazda bulunan Bluetooth 5 teknolojisi ile daha kesintisiz bağlantı ve daha iyi kapsama alanı için en yeni bağlantı seçeneği sunuyor. 20 metreye kadar kesintisiz bir müzik deneyimi yaşayacaksınız.

Ses çıkış gücü ise toplamda 3,5W olmasına rağmen bas sesleri için özel bir yazılım ile daha kuvvetli bas seslerini hissedeceksiniz.

3000 TL altı bluetooth hoparlörler

Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teknoloji Kafası En Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin